Cart 0
Over muziek en beleving.

Over ons

19496375_10212917705315168_734421708_okopie.jpg
 

Of je nu boodschappen doet, op café gaat of op weg bent naar het werk, muziek is altijd aanwezig. Ze vormt een extra laag geluid in ons dagelijks leven, naast het ruisen van de wind en het rollen van de wagens. Maar is dat de rol van muziek?

Muziek heeft de kracht te verenigen, een soundtrack te vormen van een generatie, statements te maken. Muziek brengt je in extase, biedt troost, zet aan tot denken. Muziek heeft meer impact dan zichtbaar is.

Daarom wil 33-45 muziek de plaats geven die ze verdient: op de voorgrond.

33-45 hanteert een multimediale werking met zin voor initiatief en experiment. Concerten, lezingen, radio, magazines, video… Alles is mogelijk. Zolang we muziek in de kijker kunnen plaatsen.

 
 

De redactie van 33-45 is simpel te omschrijven: gepassioneerd door muziek. En dan bedoelen we echt alle muziek. Van bluegrass op een druilerige zaterdagochtend, tot deep house de nacht nadien. Muziek is namelijk veel meer dan een middel om de stilte te breken. Het verheft de context.

Voel je je aangesproken om mee te werken? Toon ons je enthousiasme! We kijken ernaar uit om samen te zoeken naar nieuwe mogelijkheden van 33-45. 

 
 
Gert-Jan  -  Fotograaf   Fotograaf door concerten, of concertganger door fotografie, niemand weet het. Ruig en ruw: gelukkig spreken we over zijn stijl, niet over zijn karakter.

Gert-Jan - Fotograaf

Fotograaf door concerten, of concertganger door fotografie, niemand weet het. Ruig en ruw: gelukkig spreken we over zijn stijl, niet over zijn karakter.

Quinten  -  Redacteur   Redacteur met een gedrevenheid die even groot is als zijn liefde voor teen pop. En die is héél groot.

Quinten - Redacteur

Redacteur met een gedrevenheid die even groot is als zijn liefde voor teen pop. En die is héél groot.

Anders  -  Grafisch vormgever   Niet enkel het onderwerp van menig woordgrapje, maar ook liefhebber van de betere esthetiek. Goedkeuring van onze graphicus: een simpele “Wa yoo!”

Anders - Grafisch vormgever

Niet enkel het onderwerp van menig woordgrapje, maar ook liefhebber van de betere esthetiek. Goedkeuring van onze graphicus: een simpele “Wa yoo!”

 

Geïnteresseerd om mee te werken?
Laat hier iets weten!

zwart_Tekengebied 1.jpg
 

Dit zijn onze coole medewerkers van 33-45 Magazine! 

Lyrics written by (schrijvers): Quinten Cormenier, Sven Sabbe, Max De Moor, Pieter Dudal, Gwenny Dhaese, Laura Bonne, Fay Haelterman, Tom Vandenhove, Jozefien Wouters, Kasper Van Esbroeck, Pieter D’Hooghe, Lennert Hoedaert, Emiel De Mey, Esther Coorevits, Daan De Ridder, Mattias Goossens, Patricia Vanneste

Mastering by (eindredactie): Judith Bontinck

Artwork & Design by: Anders Vranken

Photography by: Gert-Jan De Baets

Illustrations by: Joke Vandenabeele, Kymo One, Sara Mertens

Produced by: Anders Vranken, Gert-Jan De Baets, Quinten Cormenier