Cart 0
Over muziek en beleving.

Never Alone
Always Together

BACK-2.jpg
 

Editie 1

Never Alone
Always Together

Never Alone, Always Together. Zoals de onwrikbare bassist die iedere poging tot harmonie ontkracht door een plotse overgang naar funk in te lassen. Zoals de drums die, strak op de maat, wachten tot de gitaren zijn gestemd. De slecht afgestelde microfoon die ruist en knarst door de feedback die door zijn kabels reist. Het refrein dat zich met geweld in de trommelvliezen nestelt. Een foutloze cover en de voldane blikken die op de laatste tonen worden uitgewisseld. Dat ene moment waarop alles samenvalt.

Never Alone, Always Together. Over samenhang en invloed, context en inspiratie.

 
 

Alsof ze allemaal hetzelfde willen zeggen: ik had het niet alleen gekund.

“We bleven maar vragen krijgen over die plaat, maar in feite was het pure shit, een joke.”

“Saamhorigheid is overrated. Of toch als verklaring voor muziek.

“Banddynamiek wijst eigenlijk op hoe er naar orde gezocht wordt in de chaos.

Samen groeien naar de top. Dat is waar hiphop voor staat”

 
 

Digitale Content

Hieronder vind je aanvullende content bij enkele artikels uit de eerste editie van 33-45 Magazine: Never Alone, Always Together.

 

Virale Radio Op Tape

Woensdag 1/11 9:00:00
Onze redactie maakt zich klaar voor de tocht. Eindbestemming: Kruibeke.
De zendregio van Radio SIS beperkt zich tot de regio Antwerpen, dus wij vertrekken richting E17-parking, met onze tape-recorder in de aanslag!

Liaisons Dangereuses is het legendarische radioprogramma van Paul Ward en Sven Van Hees. Eigenhandig maakten ze een succes van new beat, niet alleen in, maar ook buiten de clubs. Wij traden in de voetsporen van de luisteraars, langs de snelwegen naar Antwerpen. Op tape reisde het programma het hele land rond.

 

Interlude

Deze lijst vormt een uitbreiding op de Interludes. Samenwerkingen zijn namelijk cruciaal in de muziekwereld. Soms uit noodzaak, soms totaal toevallig. In het magazine lees je het verhaal achter Take Care, I Feel Free en Dear God, maar hieronder vind je alvast een afspeellijst met de interessantste featurings volgens de redactie. Beschikbaar op Spotify en Apple Music.

 
 
33-45_COVER.jpg
 

Bestel onze eerste editie hier!